Airportservice

Airportservice

Defra Taxi Arnhem Duiven is al jaren zeer actief met het vervoeren van particuliere en zakelijke klanten van en naar de vliegvelden. Dit vliegveldvervoer, ook wel airportservice, airporttransfer en airportshuttleservice genoemd, wordt zeer goed gewaardeerd door onze klanten. We zien onze klanten dan ook ieder jaar weer terug.

Het vervoer gebeurd met reguliere taxi’s of met speciale 7-persoons zogenaamde Minivans, waar genoeg ruimte is voor uw bagage. Het spreekt voor zich dat dat deze taxi’s en Minivans regelmatig nagekeken worden om pech en storing tot een minimum te beperken. Onze missie is om u zo comfortabel mogelijk te vervoeren, de vakantie of zakenreis begint namelijk al in onze auto’s.

Het gesjouw met bagage of problemen met overstappen heeft u niet als u zich door ons naar het vliegveld laat brengen. Onze service geldt vanaf uw voordeur tot aan de terminal. U hoeft alleen nog maar te gaan zitten en genieten van de voorpret van uw vakantie.

U kunt eenvoudig de prijs berekenen en direct de taxi boeken (en eventueel direct met iDEAL betalen) op onze speciale vliegveldvervoer site:

WWW.VLIEGVELDVERVOER.NU

of voor minder uitgebreide info, zonder iDEAL betalingen en minder vertrekplaatsen, het formulier hieronder: